All activities are complimentary and last 50 minutes, unless noted. Activities schedule subject to change without notice.

Please sign up at the Front Desk for Ai Chi, Bike & Hikes, Calistoga Pottery Tour, The Taste of Wine at Mondavi, Wine & Cheese at Beringer and CIA Cooking Demo

by 8pm the evening prior. All other activities or drop-in: no sign up required unless stated.

LOCATION GUIDE

BC – Bocce Courts      BS – Bathhouse Spa      WC – Wine Cave      PL – Poolside      LL – Lommel Lawn      PB – Pool Bar      L201 – Lodge 201      CC – Creekside Clubhouse

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am Ai Chi
(30 mins.)
BS
Seat to Saddle*
(2.5 - 3 hours)
Nordic Walking
BC
Ai Chi
(30 mins.)
BC
Ai Chi
(30 mins.)
BS
10:00 am Bike & Hike
Creek Trail
(2 hours)
BC
CalistYoga
CC
Calistoga
Pottery Tour*
(1.5 hours)
CalistYoga
CC
Bike & Hike
History Trek
(2 hours)
BC
CIA Cooking
Demo* 10:30 am
(1 hour)
11:00 am The Taste of
Wine at Robert
Mondavi Winery*
(2 hours)
12:00 pm Bike & Hike
Creek Trail
(2 hours)
BC
Origami Paper-
Folding
PL
Property Flora
Walk
BC
1:00 pm CIA Cooking
Demo* 1:30pm
(1 hour)
Journaling
BC
CIA Cooking
Demo* 1:30pm
(1 hour)
2:00 pm Wine & Cheese
at Beringer
Vineyards*

Intro to Bocce
BC
10 Things
BC
Sun Prints
PL
Make a Magic
Wand
PL
Intro to Bocce
BC

Mojito Class
2:30pm (30 mins.)
PB
3:00 pm CIA Cooking
Demo* 3:30pm
(1 hour)
Woodland Haiku
BC
Soap-Making
PL
Wine Glass Charms
PL
Bracelet
Beading Class
PL
CIA Cooking
Demo* 3:30pm
(1 hour)
4:00 pm Bracelet Beading
Class
Wine Bottle
Kids' Vases
PL
Photographer's
Eye*
BC
5:00 pm Wine Reception
(2 hours)
L201L